Betrokkenheid

Hieronder  links naar organisaties waar DiF'Ra maatschappelijk of zakelijk "wat mee heeft" en die wij van harte bij u aanbevelen.

SOS Meerlo Wanssum

SOS Meerlo-Wanssum is een vrijwilligersorganisatie die in 1993 is opgericht. Hulp aan de Derde Wereld, millenniumdoelen, mondiaal bewustzijn, SOS Meerlo-Wanssum geeft er praktisch vorm aan met als doel om dichtbij huis mensen bewust te maken van de uitdagingen rond ontwikkelingssamenwerking. Elke drie jaar adopteert SOS Meerlo-Wanssum een concreet project om dit goede doel kracht bij te zetten.

 

 

Stichting Kunstmanifestatie Geijsteren

De Kunstmanifestatie Geijsteren is inmiddels niet meer weg te denken van de zuid Nederlandse culturele agenda. Nationale en internationale kunstenaars staan te dringen voor een plekje in een van de idyllische straten van het dorpje. Voor één dag, om de twee jaar, wordt de dorpskern namelijk afgesloten voor alle verkeer. Overal staan kraampjes en stands van de kunstenaars, lopen straatartiesten rond en is er muziek te beluisteren.

 

 

Generatiemanager

De generatiemanager is een website die online informatie beschikbaar stelt rondom het fenomeen van samenwerking tussen generaties binnen organisaties. De generatiemanager helpt u bij het versterken van het werkklimaat en resultaten. Met de generatiemanager verbetert u de inzetbaarheid van uw medewerkers maar ook wordt het verzuim minder. De generatiemanager leert leidinggevenden en medewerkers om te gaan met de verschillende wensen en verwachtingen van generaties. Ook kunt u bij de generatiemanager terecht voor kennis, inzicht en hulp bij de vraag: “Hoe kunnen de generaties elkaar versterken?”

 

 


Copyright ® 2010 DiF'Ra Advies Groep